EKSKLUZIVNO: Gledajte Svetski ekonomski forum u Panami uživo (VIDEO)

Svetski ekonomski forum, na kome će jedini predstavnik Srbije, predsednik kompanije "Komtrejd", Veselin Jevrosimović, ukazati na prednosti ovog regiona i Srbije, moći ćete da pratite uživo

  • 0

Svetski ekonomski forum u Panami, koji se održava od 1. do 3. aprila, čitaoci Telegrafa moći će da prate uživo samo na našem portalu. Na ovom forumu, na kome učestvuje više od 600 ljudi iz celog sveta, jedini predstavnik Srbije je predsednik kompanije "Komtrejd" Veselin Jevrosimović.

Svetski ekonomski forum je švajcarska neprofitna fondacija sa sedištem u Ženevi. Njen cilj je da okupi političku, intelektualnu, ekonomsku i poslovnu elitu, kako bi razgovarala o ključnim problemima sa kojima se danas suočava svet.

Predviđene teme na panelima su: Strateške investicije, Nova svetska trgovinska mapa, Nadogradnje infrastrukture, Otvaranje staze za zajednički napredak, Inovativnost i konkurentnost, Ulaganje u ljudski kapital, kao i dileme Da li je resurs bogatsvo, prokletsvo ili blagoslov i Preispitivanje javne i građanske bezbednosti.

O važnosti foruma najbolje svedoče gosti iz celog sveta. Među najzvučnijim imenima ovog skupa su predsednik Paname Rikardo Martineli, predsednik Meksika Enrike Penja Niete, predsednica Kostarike Laura Ćinćila, predsednik Gvatemale Oto Perez Molina i premijerka Trinidada i Tobaga Kamla Persad Bisesar.

Takođe, u Panamu su doputovali i predsednici nekih od najvećih svetskih kompanija: Cisco, HP, Intel, Visa, Google, UPS, MasterCard, Coca-Cola, J.P. Morgan, UBS, Citibank, Huawei, British Telekom, Novartis, CNN, Thomson Reuters, General Electric, Ogilvy & Mather, Deloitte, Morgan Stanley, Deutsche Welle, Credit Suisse, Mitsubishi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA