Pronašla bebu u kutiji na deponiji (VIDEO)

- Bilo je krvi na detetu i po kutiji, očigledno je da je tek rođeno. I sama sam majka i kada sam videla dete uzela sam šal, obmotala dete i odnela ga kući odakle sam zvala lekara - rekla je Kamila Musabekova (69) žena koja je našla bebu

  • 11

Kamila Musabekova (69) šetala je blizu svoje kuće u Almatiju u Kazahstanu, kada je prolazeći pored deponije čula jecanje iz kutije koja se nalazila na vrhu gomile smeća. Prvo je pomislila da je u pitanju pas ali se kasnije nije mogla da veruje šta je videla.

Kamila je pronašla krvavu, tek rođenu bebu i istog momenta ju je uzela u naručje, obmotala je svojim šalom, odnela kući i pozvala lekara.

Kako je ustanovljeno, dete se rodilo svega par sati pre nego što je ostavljeno na deponiji.

Musabekova je apelovala na javnost da se pronađe majku novorođenog dečaka, kojem je dala ima Čingiz, što znači "dar od Boga".

- Obično šetam pored puta, ali sam tada htela da se poslužim prečicom jer je bilo hladno. Čula sam buku i mislila sam da je neko ostavio štene. Kad sam otvorila kutiju, videla sam sićušnu bebu kako leži u njoj, potpuno golu, čak i bez ćebeta - rekla je Kamila.

- Bilo je krvi na detetu i po kutiji, očigledno je tek rođeno. I sama sam majka i kada sam videla dete osetila sam isto što i kad sam prvi put videla moju decu. Umotala sam bebu u šal i otrčala kući odakle sam pozvala lekara. Rekao je da beba nije povređena, ali da ne bi preživela da je još duže ostala tamo - dodala je Musabekova.

Kamila Musabekova je podnela zahtev za usvajanje dečaka, ali su je odbili zbog njenih godina. Ipak uspela je da ubedi sina i njegovu ženu da to učine. Podneli su zahtev, ali moraju da čekaju tri meseca, to je rok u kome dečakova biološka majka može da se javi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    3. april 2014 | 14:51

    i mene su tako pronasli pre 36 god. BOG NEKA TE CUVA DRAGO DETE.

  • Bl

    3. april 2014 | 14:48

    Strasno,kakvih monstruma ima,pa ja joj i ne bih dozvolila da uzme bebu,ako je vec nije htela zasto je nije odnela u dom negde a ne na djubretu da je ostavi,jadna bebica :(

  • BALKANSKI SPIJUN

    3. april 2014 | 16:36

    ......jer bioloska majka moze da se pojavi?!??!!? Pa nek se pojavi ..da lepo odrobija pokusaj ubistva!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA