Mlekom punim morfijuma otrovala svoju bebu, pa završila u zatvoru!

Patolog je posvedočio da je beba u vreme smrti, u novembru 2010. godine, u telu imala nivo morfijuma dovoljan da usmrti odraslu osobu

  • 1

Sud u američkoj saveznoj državi Južna Karolina je danas osudio na 20 godina zatvora jednu ženu zato što je svoju ćerku staru samo šest nedelja ubila smrtonosnom dozom morfijuma preko svog mleka.

Porota je presudila da je 39-godišnja Stefani Grin kriva za ubistvo sa predumišljajem, koje je počinila putem zlostavljanja deteta, prenela je agencija AP.

Patolog je posvedočio da je beba u vreme smrti, u novembru 2010. godine, u telu imala nivo morfijuma dovoljan da usmrti odraslu osobu. Tužilaštvo je tvrdilo da je optužena krila trudnoću i da lekarima nije rekla da doji svoje dete kako bi oni nastavili da joj prepisuju lekove protiv bolova.

Advokati Stefani Grin, međutim, najavljuju da će uložiti žalbu na presudu, navodeći da naučno nije dokazano da tako veliki nivo morfijuma može da se izluči kroz majčino mleko.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA