ŠERBEDŽIJA VUKOVARSKOM STOŽERU: Tužiću vas zbog laži i pretnji!

Na laži, izmišljotine, etiketiranja i pretnje članova Stožera za odbranu hrvatskog Vukovara moraću odgovoriti sudskim prijavama - kazao je Rade Šerbedžija

  • 6

Glumac Rade Šerbedžija najavio je da će tužiti članove Stožera za odbranu hrvatskog Vukovara koji su izrekli uvrede i optužbe na njegov račun.

- Iznenadili su me natpisi u hrvatskim novinama da organizujem dolazak Anđeline Džoli u Vukovar, jer o tome nisam sa Anđelinom razgovarao, niti to planirao. Ali me nisu iznenadili napisi nekih likova iz takozvanog Stožera za odbranu hrvatskog Vukovara, koji su me u poslednjih 15 dana već nekoliko puta napali najbezočnijim lažima, a sve naravno, u interesu predizbornih akcija i kampanja. Na njihove laži, izmišljotine, etiketiranja i pretnje, moraću odgovoriti sudskim prijavama - kazao je Rade Šerbedžija u izjavi koju je dao sarajevskom portalu klix.ba.

ANĐELINA DŽOLI, RADE ŠERBEDŽIJA

Podsetimo, članovi Stožera su Radeta na svojoj internet stranici nazvali dezerterom i izdajnikom dodajući:

- Rade Šerbedžija se krije iza suknje Anđeline Džoli i veruje da niko ne vidi njegovo licemerje. Hoće na vukovarsku Ovčaru skriven ispod suknje. Uprkos svom ćutanju o zločinima srpsko četničke agresije na Hrvatsku on želi da spere ljagu krijući se iza lika svetske humanitarke. Rade imaj na umu - Stožer je spreman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx011

    6. april 2014 | 12:38

    Oderi bagru!

  • Darius Serb

    6. april 2014 | 13:46

    logo im naravno asocira na slovo u sa krstom na sredini, fasisti ostaju fasisti.ustaska posla

  • Zvrk

    6. april 2014 | 13:08

    Takva vrsta krimo-političara I prave sukobe gde nevin narod izgine zarad njihovih materijalnih pobuda. Na sud takve Rade I ne štedi ih ma čiji bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA