Mladić mrtav pijan pao sa trećeg sprata

Dino E. (23) pao je sa trećeg sprata zgrade u Makarskoj dok je njegov brat čvrsto spavao. Oba mladića bila su u alkoholisanom stanju

  • 2

U Splitsku bolnicu juče je sa teškim povredama primljen Dino E. (23) koji je u Makarskoj, posle žestoke zabave sa mnogo alkohola, pao s trećeg sprata stambene zgrade.

Dino i njegov brat blizanac slavili su u Makarskoj njihov 23. rođendan, a pred zoru oko četiri sata su se vratili u stan i pijani zajedno legli na jedini krevet u garsonjeri. Brat je zaspao tako čvrsto da nije čuo da je Dino ustao i krenuo da prozora.

No, pri otvaranju prozora, Dino se nagnuo previše i pao na beton.

Njegov brat mirno je spavao sve dok oko osam sati policija nije zazvonila na vrata i obavestila ga šta se dogodilo.

Dina su polomljenog i u lokvi krvi, pronašli susedi nešto pre sedam sati i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Kako neslužbeno doznaje Radio Dalmacija, a prenosi Slobodna Dalmacija, mladić je slomio obe noge, ima povrede glave i kičme, no najviše problema mogao bi da ima sa slomljenim skočnim zglobom zbog kojeg će morati da bude operisan.

(Telegraf. rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA