Pušten iz pritvora otmičar supruge vlasnika Planete sport

Radomir Stefanović, koji je osumnjičen da je sa još četiri osobe oteo Svetlanu Bošković, pušten je iz pritvora, ali će ostati na listi osumnjičenih

  • 1

Viši sud ukinuo je pritvor Radomiru Stefanoviću (42), koji je osumnjčen da je sa još četri osobe, 13. februara oteo Svetlanu Bošković, suprugu vlasnika "Planete sport", Zorana Boškovića,

Pritvor mu je ukinut nakon izjava supruga otete, Zorana Boškovića, ali i Svetlane i Aleksandra Jankovića, takođe osumnjičenih za ovaj zločin.

- Vozač je bio vidno iznenađen i uznemiren kada sam mu saopštio da mi je supruga oteta i da mora da vozi novac otmičarima. Mislim da nije učestvovao u tome - izjavio je Zoran Bošković, prenosi "Blic".

Stefanović će ipak i dalje ostati na listi osumnjičenih jer i dalje nije razjašnjeno zbog čega su otmičari tražili da baš on vozi novac.

Pored Stefanovića, osumnjičeni su i Slobodan Stojković (45), Jelena Stojković (38), Aleksandar Janković (25) i Biljana Vrcelj (41), koji su Svetlanu Bošković držali zatočenu 40 sati i tražili otkup od milion evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. april 2014 | 12:00

    Tražili su zato jer su znali kako izgleda da im ne uvale policajca.Toliko o tome naučnici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA