REGE MUZIKOM ZA NOVU ŠKOLU: Evo kako se studenti u Jagodini bore za ono što im pripada!

Studenti Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini i njihovi profesori humanitarnom manifestacijom "U ritmu regea - za novu školu!" uputiće 9. aprila apel svim ljudima dobre volje da se priključe akciji obnove zapuštene zgrade Učiteljske škole

  • 0

Humanitarno-kulturnom manifestacijom "U ritmu regea - za novu školu!" studenti Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini i njihovi profesori, uputiće 9. aprila apel javnosti i poziv svim ljudima dobre volje da se priključe akciji obnove zapuštene zgrade Učiteljske škole.

Planirano je da posle rekonstrukcije, ova zgrada postane ogledna osnovna škola i vrtić. U osnovnoj školi i vrtiću, koji bi radili u okviru Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini bili bi zaposleni najbolji studenti ovog fakulteta.

U okviru ove manifestacije u parku fakulteta nastupiće poznate rege grupe "ZAA" i "Mašta bašta". Biće otkriveno spomen obeležje Aleksandru T. Petroviću i izvedena premijera drame "San crne reke" u režiji Sretka Divljana.

U parku fakulteta biće postavljene izložbe fotografija velikog formata "Foto kluba Jagodina" i likovnih radova studenata.

Ovim će godina velikog jubileja, 115 godina obrazovanja učitelja u Jagodini - 20 godina fakulteta, biti u znaku umetnosti, nauke i obnove zapuštene zgrade Učiteljske škole!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA