Putnik isekao vene u toaletu aviona

Neimenovanog muškarca pronašla je stjuardesa, nakon što je otkrila da iz toaleta teče krv. Avion je bio blizu krajnjeg odredišta, pa nije bilo potrebe za njegovo preusmeravanje

  • 2

Tridsetogodišnji muškarac pokušao je samoubistvo u toaletu aviona kompanije Emirates tokom leta na liniji Dubai - Hajderabad. Incident se dogodio u petak, ali kompanija ga je potvrdila danas.

Neimenovanog muškarca pronašla je stjuardesa, nakon što je otkrila da iz toaleta teče krv. Avion je bio blizu krajnjeg odredišta u Hajderabadu, pa nije bilo potrebe za njegovo preusmeravanje.

Čim je sleteo, u letelicu je stiglo nekoliko medicinskih ekipa koje su muškarcu pomogle da preživi. Policija je utvrdila da je on na više mesta oštrim predmetom, najverovatnije žiletom, prerezao vene. Imao je posekotine na vratu i gležnjevima i pravo je čudo da je uspeo da preživi.

Avion je trebalo da obavi povratni let, ali je umesto toga prazan poslat u Ujedinjene Arapske Emirate na čišćenje, s obzirom da je bilo mnogo tragova krvi i bilo je nemoguće u takvu letelicu primiti putnike.

Motivi pokušaja samoubistva nisu objavljeni, prenose agencije.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA