DOŽIVEO INFARKT: Taksista poginuo izletevši s puta

Nastradali vozač "Pink" taksija se kretao Zrenjaninskim putem ka Padinskoj skeli, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u dva saobraćajna znaka

  • 15

Vozač "Pink" taksija Goran D. (50) poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u naselju Borča.

Nesreća se dogodila kada je nastradali vozač automobilom "ševrolet", koji se kretao ka Padinskoj skeli, prešao u suprotnu kolovoznu traku, izleteo s puta i udario u dva saobraćajna znaka.

Ekipa Hitne pomoći i policija odmah su stigle na lice mesta, a kako saznajemo pretpostavlja se da je nesrećni čovek doživeo infarkt tokom vožnje.

Telo vozača preneto je na Institut za sudsku medicinu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taxidriver pink

    9. april 2014 | 07:37

    Saucesce porodici,nesrecni kolega je druga zrtva za 7 dana,manjak posla,cekanje po stanicama u proseku 2-3 sata,banke cimaju dva puta dnevno,poresko preti,apr blokira,porodica trpi em nisi kuci em nemas para i eto infrakt,slog! Resenje postoji ali nece da ga sprovedu kao komplikovano ma vazi,POD HITNO TAXISTIMA DATI GORIVO PO BENEFICIRANOJ CENI KAO POLICIJI,SPUSTAMO CENU VOZNJE ODMAH I BICE BOLJE NAMA I GRADJANIMA,JEL JASNO!?

  • Miloš

    9. april 2014 | 09:20

    Saučešće porodici našeg kolege. Mora se naći neko rešenje da se prevaziđe ovolika količina stresa koja nas bukvalno ubija

  • Daki

    9. april 2014 | 07:37

    Totalno nezdrava profesija,hvala bogu da još neko nije nastradao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA