RIJALITI ZVEZDA: Ako ste ružni i mrzite svoju zemlju, zaposlite se kod Žena u crnom!

Šminkerka, stilista i učesnica "Survajvera" Jelena Maćić na svom Fejsbuk profilu zatalasala javnost: "Budite žena u crnom... Odlično je plaćen posao stranom valutom! Prednost imaju ružni i nedo*ebani... Pol nebitan"

Na Fejsbuku je upravo osvanula prilično eksplicitna izjava šminkerke i stilistkinje Jelene Maćić, ovdašnjoj publici poznatoj i po učešću u rijaliti programu "Survajver", koja već izaziva oštre polemike.

Osvrnuvši se na sukob bivšeg portparola MUP-a Radomira Počuče i organizacije "Žene u crnom", zbog toga što su obeležile 15 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu, ona je na svom Fejsbuk profilu napisala:

"Ako ste ružni, skloni laganju i saosećanju prema svakom ko nije pripadnik vašeg naroda... Ako ste spremni da izdate i mrzite sopstvenu zemlju i naciju... Ako ste egzibicionista i skloni privlačenju pažnje (ne bi li vas neko konačno opalio...) Ako ste blago ometeni u razvoju... Budite žena u crnom... Odlično je plaćen posao stranom valutom! Prednost imaju ružni i nedojebani... Pol nebitan!

Nakon ovog posta, nekoliko sati kasnije, stilistkinja je objavila još jedan u kojem je otvoreno pozvala da se oslobodi Počuča!

"Ova kupljena vlast mora da shvati jednu stvar. Ne volimo mi ekstremne desničare - neobrazovani su, frustrirani, sa lošom i prizemnom terminologijom... i treba ih dovesti u red. Ali onog momenta kada ste krenuli da štitite sve antisrpske elemente u ime demokratije otvorili ste Pandorinu kutiju. Stavljate nas pred izbor. Sonja Biserko, Nataša Kandić, Žene u crnom, ili najtvrđa desnica...braćo, da se ne zajebavamo! Oslobodite Počuču (onaj I.I. me ne zanima..kreten...) i da zaboravimo da se ikad desilo. Niti me Počuča zanima, niti oni dijabolici u crnom, ali ne provocirajte i ne terajte na izbor. O glavu će vam se obiti. Idem na suši sa prijateljima. Šta ja znam? Ja sam samo glupi stilista" napisala je Maćićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mp

    10. april 2014 | 13:03

    Sjajno, sjajno! Najkraća i najbolja definicija crnih "žena", pardon žena u crnom.

  • pavle krstic

    10. april 2014 | 12:04

    Kada budu trazile istragu o trgovini organima, kada budu trazile istinu o bombardovanju Srbije uranijumom,kad budu otisle na parastos ubijenoj Srpskoj deci na Kosovu,kada budu trazile istragu oko ubistva Srpskih zetalaca,e onda cu ici na svaku njihovu akciju i branicu ih ako treba i svojom glavom Da bi njima neko naudio morace prvo da ubiju mene.To isto se odnocsi i na Sonju Biserko

  • Milan

    10. april 2014 | 12:02

    Svaka čast,Jelena..Na duhovit način,rečeno sve što te spodobe u crnom i zaslužuju i što one,u stvari,i jesu...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA