Milioner naručio ubistvo žene jer se vratila manekenstvu (VIDEO)

Milioner iz Santa Monike Dino Đuglimeli (52) nije mogao da podnese da njegova supruga Monika Olsen (32) bude polugola na naslovnim stranama časopisa pa je odlučio da plati 80.000 dolara za njeno ubistvo

  • 5

Milioner iz Amerike Dino Đuglimeli (52) planirao je da angažuje plaćenog ubicu kako bi usmrtio svoju ženu, manekenku Moniku Olsen (32)! Ljubomorni muž hteo je da plati 80.000 dolara za ubistvo.

Ovaj bogataš iz Santa Monike je pobesneo i odlučio da angažuje ubicu kada je saznao da se njegova žena vraća manekenstvu posle pauze duže od 10 godina.

Naime, Monika je 2003, kada se udala za Dina, prekinula svoju karijeru. U međuvremenu, par je dobio dvoje dece, a kada su ona odrasla, Monika je rešila da se vrati starom poslu.

Kap koja je prelila čašu bilo je fotografisanje Monike u donjem vešu. On nije mogao da podnese da njegova supruga bude polugola na naslovnim stranama časopisa.

Dino je čak optužio fotografa koji je snimao materijal sa njegovom ženom, da ima aferu sa Monikom.

Milioner je na kraju rešio da ponudi ratnom veteranu Ričardu Furmanu 80.000 dolara kako bi ovaj ubio Moniku. Furman je nakon ručka gde su se dogovorili o svemu prijavio Dina policiji. Bogataš je trenutno u pritvoru.

Fotografije manekenke možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    10. april 2014 | 16:52

    Konj.

  • Pab

    10. april 2014 | 19:29

    Hvala Bogu pa je pitao pogrešnog čovjeka i svaka čast Čovjeku što ga je prijavio policiji

  • Daduka

    10. april 2014 | 21:36

    Trebao je to pametnije odraditi,razocarao me...trebao je unajmiti profesionalca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA