NARKO-DILER DIVLJAO: Inspektora udario kolima i povredio prolaznika

Prilikom rutinske kontrole, osumnjičeni Vladimir T., pokušao je da pobegne, a zatim nasrnuo na policajca koji su jedva spasao

  • 5

Vladimir T. iz Novog Sada povredio je inspektora za droge, a jednog slučajnog prolaznika oborio sa motora u današnjoj redovnoj akciji novosadske kriminalističke policije.

- Oko 17.45 časova, na novosadskom Novom naselju, inspektori za droge, izveli su jednu od uobičajnih akcija, kojom prilikom je Vladimir, koji se nalazio u vozilo marke "pežo" zrenjaninskih registarskih tablica, u momentu kada mu je prilazio inspektor, sa vidnim obeležjima policije počeo da beži. Vozilom je prvo krenuo u rikverc u ulici Vladike Ćirića i tom prilikom zakačio jednog motoristu koji je pao sa motora. Međutim, nakon toga, diler je krenuo vozilom napred na inspektora za droge, koji je uspeo da se skloni i skoči. Inspektor je tom prilikom razbio prozor na vratima od automobila. Na sreću, on nije teže povređen, a ovaj je uhapšen 30 metara dalje – kaže izvor.

Vladimiru T. je određeno  policijsko zadržavanje, zbog napada na policajca, a inspektor je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    10. april 2014 | 21:39

    Ako je imao kamen u bubregu,vise ga nece imati....

  • dragisa

    10. april 2014 | 21:43

    Ama dokle samo Vladimir ,Marko,Žarko i td.Aman policijo,celo ime i prezime,ime oca,majke,adresa,krvna grupa i buduće stanovanje,Zabela CZ,Skela...Koga vi štitite a posle policija ugrožena ,dajete ljudska prava neljudima,glupost...!!!

  • Patak Daca

    10. april 2014 | 21:14

    Nista novo,gospoda inspektori su placeni dobro,benificiran staz,cve moguce privilegije na sluzbenu,prema tomesta toliko mediji dizu frku o inspektorima, kad jd ko od medija pisao i dizao frku kad ti isti polismeni nanesu stet u i zlo obicnom gradjaninu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA