LOŠEG ZDRAVLJA: Predao se Slobodan Radulović, bivši direktor C marketa!

Slobodan Radulović, koji je lošeg zdravstvenog stanja danas sleteo na aerodrom Nikola Tesla, u jednom od tri zatamljena "audija" odvezen je u Policijsku upravu Beograd

  • 26

Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović sleteo je danas na aerodrom Nikola Tesla, odakle je otišao u PU Beograd, u Odeljenje za potrage.

Radulović, koji je lošeg zdravstvenog stanja, bio je u jednom od tri zatamljena "audija".

Bivši direktor "C marketa" u bekstvu od pokretanja postupka protiv grupe poznate kao Stečajna mafija u aprilu 2006. godine i za njim je bila raspisana međunarodna poternica i određen pritvor. On se teretio za proneveru 30 miliona evra u "C marketu".

Nakon višegodišnjeg suđenja Specijalni sud izrekao je presudu Stečajnoj mafiji kojom je Radulović osuđen na pet godina zatvora.

Pobegao je iz zemlje i godinama živeo u Španiji, a pre nekoliko meseci preselio se na Kubu. Na beogradski aerodrom sleteo je redovnom linijom iz Moskve.

Posle utvrđivanja identiteta, Radulović je prebačen u Specijalni sud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    12. april 2014 | 14:13

    Dosao da umre u svojoj zemlji. Neke ce izvuci, a neke ce ukopati.Uz to porodica jos jace ce biti finansijski sredjena. To se tako radi, on je u dobitku svakako.

  • Sima kosmos

    12. april 2014 | 13:18

    Svaka cast vest dana dosao Radulovic zasto mu niste organizovali docek kod skupstine kao nekad sportiste sto smo docekivali kad smo bili drzava?.?A gde su mu 30 miliona?Dokle cete vise bre lazete ovaj narod,sudjenje po kratkom postupku a silne molione u budzet pa onda pisite kao udarnu vest.U kini bi vec bio javno streljan a mi??????Zapitajte se malo ?

  • Kuba

    12. april 2014 | 12:57

    Sa kube se ne bi vratio u zivotu :) i jos sa 30 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA