EKSKLUZIVNO: Prve fotografije Slobodana Radulovića nakon predaje! (FOTO)

Telegraf vam predstavlja ekskluzivne fotografije bivšeg direktora C marketa, koji je danas sleteo na beogradski aerodrom posle 8 godina koje je proveo van zemlje

  • 12

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović koji je sleteo danas na aerodrom Nikola Tesla nalazi se u zgradi Specijalnog suda u koju je doveden zbog saslušanja zbog pronevere 30 miliona evra u C marketu. Telegraf vam predstavlja ekskluzivne fotografije osumnjičenog Radulovića.

Radulović je nakon pregleda u Specijalnoj zatvorskoj bolnici potpisao saglasnost da je sposoban za kratko saslušanje povodom pritvora, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Radulović je inače osuđen na pet godina zatvora prvostepenom presudom Specijalnog suda u Beogradu maja prošle godina. Spekuliše se da bi on mogao da će izneti dokaze protiv Miroslava Miškovića koji je prema njegovim rečima želeo da preuzme C market.

Radulović, koji je 2006. pobegao iz Srbije, nakon otpužbi da je oštetio C market za 30 miliona evra, godinu dana kasnije je u pismu upućenom Savetu za borbu protiv korupcije naveo da je dogovor o prodaji C marketa sklopljen “po nalogu” premijera Srbije Vojislava Koštunice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kornwall

    12. april 2014 | 17:45

    Sta me.zaboli za njega?

  • inkasant

    12. april 2014 | 18:26

    A koliko se ljudi zbog Radulovica Miskovica i njima slicnih!!!Razbolelo? a sad nemogu da kupe dostojno lek u apoteci lecio bi ja njega misomorom

  • Mija

    12. april 2014 | 17:59

    Svi su sada nevini,ooo i svi svedoci ,saradnici.njihovo ime je lopovi...hajmo da krademo i zivimo lepo sviii..zasto ne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA