TUGA: Bliznakinje (2) se udavile tri dana nakon svadbe roditelja!

Majka je ostavila devojčice s bakom, koja je zaspala. Vatrogasci i jedan od komšija pronašli su ih kako leže u vodi koja se od obilnih kiša nakupila na ceradi kojom je bio pokriven bazen

  • 9

Prošle subote roditelji dvogodišnjih bliznakinja Žozelin i Šejlin Spurlok iz Indiane slavili su svoje venčanje. Samo tri dana kasnije devojčice su pronađena mrtve u komšijinom dvorištu.

Roditelji su u utorak uveče prijavili nestanak devojčica. Majka Brijana Spurlok, ostavila je devojčice s bakom, koja je zaspala. Bliznakinje su u dnevnoj sobi gledale televiziju.

Kada se majka vratila, videla je da njene deca nema i počela je panična potraga. Vatrogasci i jedan od komšija pronašli su ih sat vremena kasnije. Ležale su u vodi koja se od obilnih kiša nakupila na ceradi kojom je bazen bio pokriven.

Očajni deda Džim Konli ispričao je za "Dejli Mejl" kako su devojčice bile nerazdvojne, čak su i spavale u istom krevetu. Tako su u nedelju i sahranjene - u istom kovčegu, držeći se za ruke. Mnogi sugrađani dali su novac za sahranu, uključujući i lokalno vatrogasno društvo koje je skupilo 1.000 dolara.

Deda Džim rekao je kako su ljudi, u čijem bazenu su stradale curice, bili na odmoru na Floridi. Kada su se vratili i čuli šta se desilo odmah su uklonili bazen i razmišljaju o preseljenju.

Pogledajte video:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuti Četnik

    13. april 2014 | 16:58

    Neka vam je laka crna zemlja, andjeli, pocivajte u miru, Amin Boze daj !

  • KRV JE MOJA CRVENO BELIH BOJA

    13. april 2014 | 15:29

    Nem sam...to je moj jedini komentar... nebo je bogatije za još dva anđela... R.I.P...

  • C:

    13. april 2014 | 15:54

    Tuga...pocivajte u miru :c

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA