Musić manekenki zadao 53 udarca, probio joj jetru i slomio rebra!

Kako je navedeno u obdukcionom nalazu, manekenka Vladislava Červenko umirala je u velikim bolovima, dok se njen momak iživljavao

  • 40

Veštak sudske medicine, dr Radenko Vuković, potvrdio je obdukcioni nalaz Vladislave Červenko (25), koji je istakao da je ona na skali od 0 do 10, trpela bolove visokog intenziteta, od čak 8-9 stepeni. Za njeno ubistvo optužen je Darijan Musić (27), a manekenka je prema nalazu usmrćena sa tačno 53 udarca.

U nastavku suđenja Darijanu Musiću, Vuković je objasnio da je Vladislavina smrt bila stravična i da je nesrećna devojka umirala u jezivim bolovima. Kao uzrok smrti navedeno je masovno unutrašnje krvarenje.

- Vrsta povreda koje je Vladislava zadobila i njihova brojnost ukazuju na to da je trpela bolove visokog intenziteta, od čak 8-9 stepeni na skali od 0 do 10, i to od momenta povređivanja do smrti. Vladislavi je na desnom kuku naneto oko 16 nagnječenja i lomljenja. Povrede su nađene kako na prednjim tako i na zadnjim i bočnim delovima tela. Povrede su nanošene pesnicama, nogama, stopalima i tupim predmetom, a ne zna se tačno da li je stajala ili ležala. Od siline udaraca padala je, ali da li je nasilno dizana, to je teško utvrditi - objašnjava dr Vuković.

Od 53 udarca, što rukama, pesnicama, nogama, najjači je zadaobila udarcem u jetru. Kako je istakao dr Vuković, u prostor razderotine može da se uvuče pesnica odrasle muške osobe. Kod Vladislave su pronađeni i serijski prelomi rebara grudnog koša s obe strane, prenosi "Kurir".

Kako je on istakao, Vladislava je vezivana zavojima oko ruke, preko stomaka, pa i oko glave.

- Teško je reći zašto. Da li da bi mogao da je vuče po stanu ili ne, to ne mogu da kažem. Zavoji su bili masovno natopljeni krvlju - objasnio je veštak.

Dok je veštak objašnjavao od kakvih povreda je preminulaVladislava, Musić je samo slušao, ne pokazujući nikakve emocije.

Na suđenju je svedočila i Marija Simić (26) iz Beograda, Vladislavina drugarica, koja je istakla da je Vladislava želela da ostavi Musića, ali da joj je on svaki put pretio da će joj ubiti brata, oca i sve njoj bližnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ipe

    15. april 2014 | 11:16

    Kad citam ovakvu vest, a citao sam skoro sve koje su izasle povodom ovog slucaja prosto mi dodje da se zapitam ZASTO SMO UKINULI SMRTNU KAZNU. ZASTO NE UKINEMO APELACIONI SUD. Da budem jasan. Ovaj covek (nije covek ali mi ne biste objavili komentar kada bih upotrebio ono sto mislim) na najbrutalniji nacin oduzeo zivot ove devojke. Unistio njen san, ubio i njenu porodicu. Nema toga ko bi me ubedio da je postojao bar jedan razlog da ovo ucini i na ovaj nacin. Dakle ako postoji pravda vratite smrtnu ili uvedite dozivotnu. Ovakva zver ne bi trebalo da vise vidi svetlost dana.

  • goggy

    15. april 2014 | 13:05

    Zatvorio bih ga u rudnik do kraja zivota. Jedan obrok dnevno bi imao, i 2dl vode. Ima da radi 2-3 sata, pa onda bicevanje 15 minuta, i tako sve u krug. Obezbedjenje pored njega 24h pod obavezno, da manijak sebi ne oduzme zivot!!!

  • ivana

    15. april 2014 | 11:44

    I posle se veliki borci za ljudska prava bore protiv uvodjena smrtne kazne ponovo?!? Da li ovakav monstrum zaslužuje da diše vazduh?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA