Bačena bomba na hotel Milovog prijatelja!

Snažna eksplozija odjeknula je u spa centru hotela "Bjanka", koji je vlasništvo Zorana Ćoća Bećirovića, bliskog prijatelja crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Grad blokiran privedeno više osoba

  • 4

U četvrtak oko 19 sati, bačena je eksplozivnu napravu, najverovatnije bombu, u Spa centar elitnog hotela "Bjanka". Na svu sreću u stravičnoj detonaciji nije bilo stradalih niti povređenih, ali je prouzrokovana veća meterijalna šteta. Gosti iz hotela nisu evakuisani.

Hotel je vlasništvo kontroverznog biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, iz Kolašina, bliskog prijatelja crnogorskog premijera Mila Đukanovića, pišu "Večernje novosti".

Bećirović, čiji brat Dragan ubijen pre tri godine u Budvi, pod nerazjašnjenim okolnostima, ovih dana je prisutan u medijima zbog sukoba koje ima sa ruskim partnerima u hotelu "Avala", odnosno kockarnici hotela.

Policija je u četvrtak veče posle eksplozije blokirala sve izlaze iz Kolašina, a u zgradu policije priveden je veći broj osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA