Radulović cimera koristi kao držač za TV antenu!

Pošto Slobodan Radulović, bivši direktor "C marketa", u prostoriji u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u kojoj je smešten, ima televizor sa sobnom antenom, on govori cimeru gde da stane kako bi mogao da prati program

  • 9

Raspoloženje Slobodana Radulovića (71), bivšeg direktora "C marketa" koji je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu, popravilo se otkako je dobio LDC televizor i cimera. Međutim, cimera često koristi kao držač za TV antenu!

- On ima sobnu antenu koja hvata tri kanala (RTS1, RTS2 i Pink), a za svaki od tih programa antena mora da se pomera i premešta sa mesta na mesto. Budući da je Radulović i stariji i bolesniji od svog cimera, on svaki čas traži od njega da namešta antenu kako bi mogli da gledaju drugi program - kaže dobro obavešten izvor "Alo!".

Naš sagovornik dodaje da je smešno i kako Radulović, koji je osuđen na pet godina u procesu "stečajna mafija", govori cimeru gde da stane sa antenom.

- On mu diriguje, govoreći levo, desno, napred, nazad. Sad stani tu, e dobro je. Stoj tako... Nekad se desi da Radulovićev cimer nema gde da nasloni antenu, pa je drži u ruci dok ovaj gleda neki program. Jednom se desilo da je na RTS-u bio izveštaj sa suđenja Miroslavu Miškoviću, pa je Radulović zamolio cimera da se ne pomera sa antenom koja mu je bila u ruci, kako bi on odgledao ceo prilog koji nije komentarisao - navodi sagovornik.

Slobodan Radulović, bivši direktor "C marketa", posle osam godina bekstva predao se organima u Srbiji. Radulović, koji je 2006. godine zbog optužbi za proneveru 30 miliona evra u "C marketu" otišao iz zemlje, rešio je da se vrati zbog teške bolesti, sa željom da dokaže da mu je optužnica nameštena. Njega osim advokata, Marka Kljajevića, niko nije posetio.

Radulović nema nijedan poseban zahtev, osim da ne želi da ide u šetnje u zatvorskom krugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    19. april 2014 | 14:17

    Bezveze je ovo sa televizorom. Danas svako u ovoj državi ima televizor i barem tu antenu mogu da mu naprave kako treba a ne da prave sprdačine sa ljudima. Ako je zatvorenik to ne znači da treba da bude skroz odsečen od sveta i da gleda u bele zidove. Ta vremena su ostala u prošlom veku.

  • Slobo

    19. april 2014 | 13:58

    Naviko covek da naredjuje.Moguce da je to zahtevao od tuzilastva.Nebih me cudilo da trazi nekog cimera preko 2m za bolji prijem.

  • Nezadovoljština

    19. april 2014 | 13:49

    Čudi me da ne može da podigne antenu jer je do sada živeo na vosokoj nozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA