OVO JE NAČIN DA ZARADITE: Trgujte akcijama Boinga!

FXLider, specijalno svim čitaocima Telegrafa, poklanja 50 dolara kao početni kapital za trgovanje akcijama Boinga

  • 0

Boing je američka multinacionalna korporacija koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom aviona helikoptera, raketa i satelita. Bez dileme, spada u jednu od najvećih kompanija koja se bavi proizvodnjom aviona na svetu. Sedište ove kompanije je u Čikagu i trenutno zapošljava preko 168.000 ljudi u SAD-u ali i u preko 65 drugih zemalja.

Dva osnovna segmenta ove kompanije su sektor komercijalnih aviona i sektor za odbranu, bezbednost i svemirski program.

FXLider, svim čitaocima Telegrafa poklanja 50 dolara početnog kapitala za uspešan početak trgovanja i prvu zaradu na svetskoj berzi.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI PRIJAVITE SE OVDE.

Ugovori koji su dodeljeni Boingu samo tokom februara ove godine nadmašili su broj ugovara tokom celog prvog kvartala prethodne godine.

- Tokom prvog kvartala prošle godine vojne narudžbine iznosile su 782,5 miliona dolara dok su samo tokom februara dostigle 2,97 milijardi dolara što će sigurno uticati na buduće brojke ove kompanije - navode iz FXLider-a.

Kako navode iz FXLider-a, cena akcija je na godišnjem nivou porasla preko 75% a dividende su dostigle 1,71% što je jasno odslikalo odnos investitora prema ovoj kompaniji.

- Tražnja za komercijalnim avionima je tokom prošle godine porasla, kako je profit od avio saobraćaja dostigao rekordno visoku vrednost - kažu u FXLider-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA