Kako se era štampanih medija povukla pred erom Interneta? (FOTO)

U izdanju "Imperfekcionisti" kanadskog autora Toma Rahmana koje je uvršteno među najbolje knjige po izboru "Njujork tajmsa", "Vašington posta" i "Amazona" objašnjeno je kako se era štampanih medija povukla pred erom Interneta

  • 0

Jedna od najuspešnijih debitantskih knjiga objavljenih poslednjih godina, roman "Imperfekcionisti" kanadskog autora Toma Rahmana konačno je objavljena i kod nas ("Booka").

Izdanje koje je uvršteno među najbolje knjige po izboru "Njujork tajmsa", "Vašington posta" i "Amazona" prati zagonetnog milionera koji je u Rimu osnovao novine na engleskom jeziku, iz pomalo neobičnih pobuda. Iako su tokom pola veka postojanja zbog svoje ekscentričnosti i neobične istorije osvojile srca čitalaca širom sveta, izgleda da im se bliži neumitni kraj.

Glavna urednica Ketlin oporavlja se od muževljeve preljube; Artur, lenji pisac nekrolog, potpuno se promeni nakon porodične tragedije; Ebi će otkriti kako joj se posao i ljubavni život prepliću na najneočekivaniji način... Era štampanih medija povlači se pred erom Interneta, i ovoj nesavršenoj i živopisnoj ekipi budućnost je krajnje neizvesna.

Malo je reći da je Rahman izvanredan promatrač i izuzetno duhovit autor. Knjiga "Imperfekcionisti" prevedena je na petnaest jezika i prodata u više od milion primeraka.

Autor je rođen u Londonu, a odrastao je u Vankuveru. Pošto je diplomirao na Univerzitetu Toronto i na Fakultetu za novinarstvo Univerziteta Kolumbija, radio je kao dopisnik iz Rima za agenciju Asošijeted pres i kao reporter u Indiji i Šri Lanki. Od 2006. do 2008. godine radio je kao urednik u redakciji "Internešnel herald tribjuna" u Parizu.

Živi u Londonu gde upravo završava svoj drugi roman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA