TUČA MALOLETNIKA: Dečak iz Srbije teško povređen na Palama

Uhapšeni sedamnaestogodišnjak je, nakon kraće rasprave, udario pesnicom u glavu mladića (16) koji je pao i udario glavom o asfalt

  • 14

Na Palama se dogodila tuča maloletnika u kojoj je sedamnaestogodišnjak, koji je uhapšen, naneo teške telesne povrede državljaninu Srbije, starom 16 godina.

Iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da je Policijskoj stanici Pale juče rano ujutru, oko 3 sata, prijavljeno da na trotoaru leži muškarac s vidnom povredom glave.

Nakon prijave obaveštena je Hitna služba Doma zdravlja Pale, koja je izašla na mesto događaja i pružila pomoć povređenom.

Kako je policija utvrdila operativnim radom na terenu, nakon kraće rasprave uhapšeni je udario pesnicom u glavu mladića, državljanina Srbije, koji je pao i udario glavom o asfalt, prenela je agencija Fena.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    22. april 2014 | 14:54

    Eto sta su braca.LJudi mi autohtoni Srbi znamo da sa leve obale Drine zive sabo Bosanci.Kod nas ima potomaka onih koji su 46.god. dolazili vozovima i dobijali kuce da bi u njima ziveli sa kozama i kravama .Takvi nama Srbima su uvek pravili probleme.Zbog Gavrila Mladica mi ovde uvek platimo najvecu cenu ali to su nomadi nadam se da ce otci od nas.Daleko im lepa kuca i neka o njima vodi racuna Bakir ili Dodik samo neka idu.

  • SAMOSTALNI CAR

    22. april 2014 | 13:24

    Idite na odmor u hrvatsku... cekaju vas....

  • Bin Laden

    22. april 2014 | 13:53

    Mene su prosle godine Srbi guzili na redaljku,al je bilo dobro!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA