Đoković poklanja osnovcima Tri musketara i Čarobnjaka iz Oza

Donacija Novakove fondacije će sa preko 600 knjiga obradovati mnoge škole u Srbiji. Cilj je da se najmlađi zainteresuju za čitanje.

  • 4

Povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige, Fondacija "Novak Đoković" doniraće preko 600 novih knjiga osnovnim školama u Ljigu, Kniću, Raški, Kraljevu, Merošini i Vladičinom Hanu, koje će u najskorijem periodu biti uručene đacima i njihovim profesorima.

Ovo je samo početak kampanje prikupljanja vrednih naslova za popunu školskih i predškolskih biblioteka širom naše zemlje.

- Imajući u vidu zastarelost i nedostatak literature u školama koje se nalaze u socijalno ugroženim opštinama u Srbiji, cilj naše akcije je da poboljšamo uslove obrazovanja, tako što ćemo da obogatimo školske biblioteke modernom literaturom i pružimo deci raznovrnost aktuelnih naslova kojima bismo ih zainteresovali za čitanje - rekla je Jelena Ristić, izvršni direktor Fondacije "Novak Đoković".

Deliće se popularni naslovi kao što su Harry Poter, Hajduci, Prijatelji, Čarobnjak iz Oza, Tri musketara, Školski atlasi, kao i mnoge druge knjige za najmlađe.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijacica

    22. april 2014 | 14:18

    On je KRALJ

  • Stefi

    22. april 2014 | 14:10

    Lepo :)

  • Rey

    22. april 2014 | 14:59

    Nemojte biti nerealni sta je on dobio od drzave ????a daje za razliku od da ne nabrajam ima ih mnogo koi u Srbiji stekli posteno mnogo vise od njega on je sve sam stekao i van granica Srbije i unosi dok vecina iznosi proverite koliko tajkuna je iznelo ogromne sume iz drzave ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA