Molotovljevim koktelom na Protestantsku crkvu u Lebanu!

Pastor Protestantsko evanđeoske crkve, čije je sedište u Leskovcu, Selim Alijević rekao je da su dve flaše za zapaljivom tečnošću bačene kroz prozor i na krov objekta

  • 2

Na objekat koji koriste vernici Protestantsko evanđeoske crkve u selu Bošnjace, nedaleko od Lebana, nepoznate osobe su prošle noći bacile dva Molotovljeva koktela.

Pastor Protestantsko evanđeoske crkve, čije je sedište u Leskovcu, Selim Alijević rekao je da su dve flaše za zapaljivom tečnošću bačene kroz prozor i na krov objekta.

- Na sreću vernici su odmah reagovali, sprečili širenje vatre. Očekujemo da će pripadnici policije vrlo brzo da pronađu krivce - kazao je Alijević.

U Policijskoj upravi u Leskovcu potvrdili su Tanjugu da su tokom noći nepoznate osobe bacile zapaljive predmete na objekat u Bošnjacu i da se za počiniocima intenzivno traga.

- Uviđaj je završen i očekujem da će pripadnici policije vrlo brzo, već u toku dana, da pronađu i privedu osumnjičene - rekao je portparol PU u Leskovcu Boban Zdravković.

Objekat na koji su bačeni Molotovljevi kokteli nalazi se u privatnom dvorištu u Bošnjacu, u delu gde uglavnom žive Romi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    22. april 2014 | 16:40

    Srbijo tugo.. kakvo naooako jednoumlje si izrodila..

  • Nero

    22. april 2014 | 20:56

    Nista nova od ovih nacionalist moji noch kao gljive.Sve dok drzava ne bude rigorozno kaznjavala svaku reci izgovorenu na nacionalnoj.verskojigrupnoj osnovi.ovo ludilo nece stati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA