Predao se predsednik opštine koji je pobegao policiji tik pred nosom!

S obzirom na to da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje o njegovom pritvoru Ljubić je odmah sproveden u niški Kazneno popravni zavod, a sutra će biti saslušan. On se u tužilaštvu pojavio u pratnji svojih advokata Gorana Petronijevića i Irene Đorđević

  • 7

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac, za kojim policija traga od 9. aprila zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja sa svojim bratom Zoranom vlasnikom preduzeća „Vodogradnja“ oštetio budžet za preko 22 miliona dinara, danas se pojavio u niškom sudu.

S obzirom na to da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje o njegovom pritvoru on je odmah sproveden u niški Kazneno popravni zavod, a sutra će biti saslušan. Ljubić se u tužilaštvu pojavio u pratnji svojih advokata Gorana Petronijevića i Irene Đorđević.

- Moj klijent nije bio u bekstvu već na godišnjem odmoru na koji je otputovao četiri dana pre policijske akcije. Dokaze o tome dostavili smo policiji – saopštila je Irena Djordjević.

Za bratom Gorana Ljubića policija i dalje traga.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tole

    22. april 2014 | 19:33

    Ako ovaj moze da ukrade 22 miliona u tako maloj opstini koliko tek kradu u Beogradu, Novom Sadu...

  • Lara

    22. april 2014 | 18:25

    Oper ulovili signu ribu. Ili necete ili ne umete da lovite.

  • Dexter

    22. april 2014 | 17:36

    Bili su i ameri na mesec, al' nešto im baš i ne verujemo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA