Ubistvo i pokušaj samoubistva u Kosovskoj Mitrovici

U stanu u centru Mitrovice policajci zateklu mrtvu devojku i teško povređenog muškarca. Ekipe KPS obavljaju uviđaj, a kako Telegraf nezvanično saznaje devojci su nanete povrede hladnim oružjem i najverovatnije se radi o ubistvu i pokušaju samoubistva

  • 2

Nešto pre 21 čas u centru severne Kosovske Mitrovice dogodilo se ubistvo i pokušaj ubistva.

-Večeras oko 20 časova i 40 minuta pripadnici Kosovske policije su uz asistenciju vatrogasne jedinice nasilno otvorili vrata stana u ulici Drvarskoj u severnom delu Kosovske Mitrovice i zateklu devojku staru oko 25 godina bez znakova života - rekao je za Telegraf šef Operative Kosovske policije - Željko Bojić.

On je dodao da je u stanu je takodje "zatečen i povređeni muškarac koji je odmah odvezen u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici gde mu se ukazuje lekarska pomoć".

Ekipe KPS obavljaju uviđaj, a kako Telegraf nezvanično saznaje devojci su nanete povrede hladnim oružjem i najverovatnije se radi o ubistvu i pokušaju samoubistva.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA