UŽAS U LONDONU: Policija pronašla troje mrtve dece!

Mediji navode da je reč o devojčici od četiri godine u invalidskim kolicima i njenoj trogodišnjoj braći blizancima, a svo troje su patili od genetskog poremećaja koji ograničava životni vek. Jedna 43-godišnja žena je uhapšena i osumnjičena za ubistvo

  • 3

Londonska policija je pronašla tela troje dece u južnom delu grada, a uhapšena je žena zbog sumnje na ubistvo, dok mediji prenose da je reč o deci ometenoj u psihofizičkom razvoju.

Britanski mediji navode da je reč o devojčici od četiri godine u invalidskim kolicima i njenoj trogodišnjoj braći blizancima, a svo troje su patili od genetskog poremećaja koji ograničava životni vek i zbog koga nisu mogli da pričaju niti hodaju.

Mediji prenose reči suseda da su u pitanju deca bračnog para Tanje i Gerija Klarensa, koji se pre 15 godina preselio iz Južne Afrike u Britaniju.

Geri Klarens je investicioni bankar u londonskom Sitiju i pošto je obavešten o tragediji krenuo je iz Južne Afrike gde je boravio sa najstarijom ćerkom od osam godina za koju mediji navode da nije ometena u razvoju.

Policija je dobila sinoć poziv oko 21.30 da dođe na adresu u južnu četvrt Nju Molden na kojoj su pronađena tela dece.

- Uhapšena je 43-godišnja žena zbog sumnje na ubistvo i zadržana je u pritvoru zbog ispitivanja. Ne tragamo ni za kim drugim ko bi mogao da bude povezan sa ovim slučajem - saopštio je portparol policije.

Policija je povela istragu i trenutno iz kuće, vredne 1.2 miliona funti, iznosi potencijalne dokaze, navodi "Dejli mejl". Za sada se ne zna da li su tela dece i dalje u kući, a nije saopšten ni njihov uzrast.

Komšije su, međutim, u izjavama britanskim medijima naveli da je reč o veoma maloj deci bračnog para iz Južne Afrike koji se doselio u njihovo susedstvo pre šest do devet meseci.

Portparol policije saopštio je da je policija sinoć dobila poziv da su na jednoj adresi u Nju Maldenu pronađena tela troje dece.

Policija je pokrenula istragu i za sada ne želi da saopštava detalje o tome šta je mogao da bude uzrok smrti dece.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Filip Todorovic

    23. april 2014 | 09:14

    E to vam je Zapad: Ubice, Psihopate, Narkomani i Pedofili i Satanisti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA