Još jedan problem sa avionom Malezija erlajnsa

Avion ATR 72 napustio je aerodrom u malezijskom gradu Penangu u 7 časova, ali se vratio posle 15 minuta provedenih u vazduhu jer stajni trap nije mogao da se uvuče

  • 5

Avion kompanije Malezija erlajnz nije uspeo danas da realizuje let jer točkovi na letelici nisu mogli da se uvuku posle uzletanja.

Avion ATR 72 napustio je aerodrom u malezijskom gradu Penangu u 7 časova, ali se vratio posle 15 minuta provedenih u vazduhu jer stajni trap nije mogao da se uvuče.

Avion je, sa 64 putnika i četiri člana posade, trebalo da realizuje let do drugog malezijskog grada Kota Barua, prenosi AFP.

Niskotarifna kompanija Fajerflaj, koja posluje u okviru Malezija erlajnza saopštila je da je avion imao normalno sletanje, a da su putnici bezbedno napustili avion.

Putnici su prebačeni u drugi avion koji ih je kasnije prevezao u Kota Baru.

Reč je o drugom incidentu za malezijsku kompaniju pošto je avion na letu MH192 pre nekoliko dana morao da prinudno sleti u Kuala Lumpur zbog problema sa opremom za sletanje.

Incidenti ove vrste nanose udarce imidžu kompanije koja još traga za avionom MH370 koji je 8. marta nestao sa 239 putnika i članova posade.

Ni posle skoro sedam sedmica, međunarodna potraga za Boingom 777 nije dala odgovor kakva sudbina je zadesila njegove putnike.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEKI

    24. april 2014 | 10:40

    Nemoguce da je u poslednje vrijeme utvrdjeno toliko tehnicki problema a prije pada nikad nista nisu javili osim mozda u domacim medijama. Hoce da nas manipulisu da bi vjerovali da je se srusijo..nemozes da ukrades telefon da ga ne nadju a kamoli avion.svi mi znamo cije je to maslo

  • ada

    24. april 2014 | 11:18

    Nebila u kozi tima sto ce leteti ovom kompanijom

  • Slobo

    24. april 2014 | 21:00

    Nisam siguran cije je ovo maslo,ali sam siguran da neko pokusava da unisti kompaniju.Ilica je velika zavera u pitanju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA