Jedna osoba poginula, tri povređene u saobraćajnoj nesreći

Sudar se dogodio kada je "reno klio" iz pravca Požege ka Užicu, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa vozilom "reno laguna"

  • 9

U direktnom sudaru dva automobila na putu Požega-Užice u mestu Rasna, danas oko 13.50 sati život je izgubio G. J. (66) iz Užica, dok su L. T. (31), M. T. (20) i G. T. (22), svi iz Ivanjice, povređeni, saopštila je Policijska uprava Užice.

Kako se navodi u saopštenju, sudar se dogodio kada je vozač G. J. upravljajući vozilom "reno klio" iz pravca Požege ka Užicu, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa vozilom "reno laguna", ivanjičkih registracionih oznaka, kojim je upravljao L. T. i u kom su bili M. T. i G. T..

Povređeni putnici su prevezeni u Opštu bolnicu u Užicu. Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu od 14 do 14.45 časova, saopštila je užička policija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aerosmith

    25. april 2014 | 19:41

    nazalost sve cesce cemo citati ovakve vesti.vozaci su odsutni,nervozni,nadrogirani,pijani i kuckaju poruke dok voze...i tako strada neko neduzan

  • Milanka

    25. april 2014 | 17:57

    Jaoj majko moja blago onom kose nije rodijo i zasto ne voze polako .

  • Nemanja

    26. april 2014 | 00:15

    Kao prvo ne sudite,kad ne znate o cemu se radi.Covek je imao srcani udar,odakle je on znao da li ce se desiti to ili ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA