PEDOFILIJA PO STAROM: Nova grupa "najveće drolje" skupila 40 hiljada lajkova! (FOTO)

Fejsbuk stranica koja je objavljivala provokativne fotografije devojaka iz naše i susednih zemalja, po svemu sudeći ponovo se vratila na staro. Niko od nadležnih nije reagovao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Didu
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Fango Bango

    28. april 2014 | 19:56

    Danasnje digitalno doba nista ne zaboravlja, svaka slika, svaka informacija o vama koja se pojavi na internetu ostaje zauvek zapamcena. Gledate svet crno-belo a on je SIV, uzasno SIV. Ko kaze da su sve te slike skinute sa nekih FB-profila. Siguran sam da ih je vecina ukradena ili poslata od nekih bivsih mladica i slikane su iz ljubavi i namenjene za njihove oci. Znate li izreku da greske treba prastati, greske iz mladosti jos vise. Sta sam napisao na pocetku da internet ne zaboravlja nista - znaci necemo nikad oprostiti? Ne glumim nikakav moral. Razmislite, pa ako ste ljudi postidecete se.

  • Bojan

    28. april 2014 | 11:50

    Sramota da se ovo i dalje naziva pedofilijom, pa nisu u pitanju deca od 5 godina vec razvijene devojke sa svim atributima zene. To sto su maloletne ne menja stvar.

  • nebitan komentar

    28. april 2014 | 11:24

    Ja bi ovako uradio, djevojka-momak uzrast ne bitan, nemaš telefona, nemaš interneta, nemaš laptopa, kompjutera, tableta, zaradi novac pa kupi sebi, slikaj se pa objavljaj na facebook, neka momka-djevojku roditelji izbace iz kuće pa ajde i zarađuj sebi za život (e tad nebi imali vremena za ovakve fotografije i za ove naslove). Ali gledajte, svako od nas koristi nešto: neko gužvu, neko dobrotu svojih roditelja, pa tako da na osnovu ove grupe, novinama super jer pišu od tome (od malog sra.. prave još veće), nama momcima fotografije se sviđaju, djevojke vole da se viđaju po novinama i da se priča o njima) niko od nas ne razmišlja da uradi nešto normalno i da se poboljšava životni standard, onda kukamo kako je kriza, kako se nema novca, kako sve oko nas kurv. drolj.i ne znam više šta. Ponavljam, da imaju imalo mozga, pa da se zapošljavaju (kažu nema posla to im je izgovor), pa ako ga nema onda ga napravi sama/sam. Pametna/pametan si za slike gole a za posao nisi. Ne možemo za sve kriviti ni jadne roditelje, oni im kupuju skupu tehnologiju, a zauzvrat ne dobiju ništa (samo dobiju više problema sa svojom djecom)a i djeca su kriva, nisu to male bebe pa da ne znaju čemu šta služi, djeca bii trebala povesti računa o sebi. Imam još puno toga da pišem, ali kako god okrenete SVAKO KORISTI GUŽVU U SVOJU KORIST!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA