Poginula dok je šerovala pesmu "Happy" tokom vožnje (VIDEO)

Ironična sudbina zadesila je Kortni En Senford (32), koja je tokom vožnje obavestila svoje prijatelje na Fejsbuku da je srećna, a samo par sekundi kasnije je prešla u suprotnu traku i sudarila se s kamionom nakon čega je izgubila život

  • 0

Kortni En Senford (32), iz Severne Karoline, poginula je u saobraćajnoj nesreći, a samo par sekundi pre incidenta se pohvalila na Fejsbuku da je srećna i postavila pesmu "Hepi".

- Pesma "Happy" me čini srećnom - napisala je na statusu, nakon čega je izgubila život.

Policija je objavila da je Senfordova automobilom prešla u suprotnu traku i sudarila se s kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion je sleteo s puta i udario u drvo, dok su se žrtvina kola zapalila.

Policajcima su kasnije njeni prijatelji i članovi porodice rekli o statusu na Fejsbuku koji je napisala otprilike u vreme nesreće. Istražitelji su otkrili da je status postavljen u 8,33 časova, dok je policija dojavu o nesreći dobila samo minut kasnije.

Otkriveno je i da je Sanfordova na internet postavljala svoje fotografije tokom vožnje. Vozač kamiona Džon Valas Tompson (73) je dobro i nije povređen.

- Za sekundu se njen život završio, jer je htela da obavesti svoje prijatelje da je srećna - kazao je policajac Kris Vajsner.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:myfox8.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA