Nestali Aleksinčanin M.R. (11) možda u Nišu?

Svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom dečaku mogu da se jave na broj 062 16 41 094

  • 1

Niška policija saopštila je danas da postoje dojave da je mali Marko Ristić, za kojim se traga u okolini Aleksinca, viđen prethodnih dana u Nišu.

Po dojavama, dečak koji po opisu liči na malog Marka najpre je juče tokom dana viđen u autobusu kod naselja Donji Komren, a zatim i sinoć oko 20 sati u ulici Vuka Karadžića, na platou sa zadnje OTP banke, stotinak metara od zgrade SUP-a.

- Imamo te dve kvalitetne dojave koje će nas, nadam se, dovesti do dečaka. Sve policijske snage su se uključile u potragu za njim - kaže Nebojša Petković, načelnik odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Nišu.

Petković je apelovao na sve građane koji vide ovog dečaka da jave najbližoj policijskoj stanici. On je dodao da su se u potragu uključili i građani.

Marko Ristić (11), dečak s govornom manom, nestao je 3. marta oko 14 sati. Od jutros je otpočela i pretraga terena u okolini Aleksinca, u koju su se uključili i pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom dečaku mole se da se jave na broj 062 16 41 094.

(Telegraf.rs / Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA