HOROR: U TV debati gledalac zapalio sebe, pa zagrlio političara, obojica se bore za život (FOTO)

Dva druga lokalna političara, koja su učestvovala u debati, zadobila su takođe, manje opekotine dok su pokušavali da spasu dvojicu u plamenu. Motiv incidenta je nepoznat

  • 3

Televizijska debata u severnoj Indiji pretvorila se u horor, kada je jedan od gledalaca zapalio sam sebe i zagrlio lokalnog političara, tako da su se na kraju oba čoveka borila za život, izjavili su danas AFP-u policija i svedok.

Gledalac, koga je policija imenovala kao Durgeš Kumar Sing, zadobio je opekotine na 95 odsto svoga tela koje će verovatno biti fatalne, objavila je policija.

Političar Kamruzama Faudži, lider stranke BSP, nalazi se u kritičnom stanju, s opekotinama koje su zahvatile 75 odsto njegovog tela.

Dva druga lokalna političara, koja su učestvovala u debati, zadobila su takođe, manje opekotine dok su pokušavali da spasu dvojicu u plamenu. Motiv incidenta je nepoznat.

Veliki broj TV stanica organizuje noćne debatne emisije tokom parlamentarnih izbora koji su u toku, a one se često organizuju u selima i gradovima sa političarima koji odgovaraju na pitanja pred lokalnim glasačima.

Izbori u Indiji, koji su ujedno i najveći u svetu, biće završeni 16. maja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hit

    29. april 2014 | 18:24

    Trebalo bi tako i kod nas! Da se nauče pameti jednog po jednog!

  • Бошко

    29. april 2014 | 19:21

    Е да су наши пензионери овакви "самураји" да се жртвују за бољи живот деце и унука. 800.000 пензионера за дан би смањили 800.000 вишка политичко бирократског вишка у јавном сектору, скупштини и влади Србије.

  • Bosnjak

    29. april 2014 | 19:09

    Covek gori a ovi pametnjakovici slikaju i snimaju ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA