Poziv Bošnjakinjama da u Siriji rađaju mudžahedine (VIDEO)

- Ovamo ima i neoženjene braće i braće koja hoće druge žene, više žena znači, ima braće koji bi vas uzela pod skrbništvo tako da ima praznih mesta dosta - kaže nepoznati Bosanac na snimku

  • 71

Na društvenim mrežama objavljen je snimak državljanina BiH, koji navodno ratuje u Siriji, kako poziva muslimanke da se "odazovu džihadu" i dođu u tu ratom zahvaćenu zemlju i žive sa mudžahedinima.

- Ovamo ima i neoženjene braće i braće koja hoće druge žene, više žena znači, ima braće koji bi vas uzela pod skrbništvo tako da ima praznih mesta dosta. Dođite i rađajte i odgajajte mudžahedine, Alah vas pomogao - poziva nepoznati muškarac.

Portal Klix.ba podseća da se odlazak muslimanki u Siriju našao u žiži javnosti nakon što su dve tinejdžerke poreklom iz BiH, Sabina Selimović i Samra Kešinović, čiji roditelji žive u Austriji, napustile Beč 10. aprila i od tada im se gubi svaki trag, prenosi Srna.

Jedna od njih navela je u pismu da su otišle na sirijsko ratište kako bi se borile za islam i da će se sa svojim roditeljima ponovo sresti u raju.

Učenice iz Beča dobile su buduće supružnike kako bi mogle "slobodno" da se kreću u Siriji, a to je prema islamskom zakonu dozvoljeno ženama samo u korist "svetog rata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adnan

    29. april 2014 | 22:40

    Izvinite, ne bih da ispadnem glup? Ali ko i sta su " Bosnjakinje" Prvi put cujem za taj izraz.Koga u stvari ovaj bradonja poziva?Ako misli na Bosanke? Svi znaju odavno da one preferiraju muskarce sa rolkom!

  • Kitkat

    29. april 2014 | 22:39

    Musliman sam iz bosne ali nikada necu podrzavati ovakve stvari I uvjek ce mi srbi bit drazi I blizi nego neki bradonja

  • Informaticar

    29. april 2014 | 22:49

    Musliman sam ali moram reci da je ovaj lik totalni kreten! Sestre moje (po veri) idite ili ostanite tamo gde je mir i gde nema rata, tamo radjajte svoju decu sa muskarcima koje volite! To je moja poruka! I moram da dodam, ljudi manje mrznje u komentarima! VOLI SVOJE, POSTUJ TUDJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA