SLADOLED ANGRY BIRDS: Dečja poslastica od vanile i jagode topi mališane!

Nakon uživanja u Angry Birds sladoledu zabava ne prestaje, jer se u omotnom papiru sladoleda nalazi sličica ili lentikular sa jedinstvenim kodom

  • 3

U okviru XIII Dečijeg sajma, kompanija Frikom predstavila je novi dečji sladoled - Angry Birds. Nova ledena poslastica ukusa vanile i jagode, oblika crvenog Angry Bird-a, oduševila je sve posetioce sajma, a posebno mališane iz domova za nezbrinutu decu "Moša Pijade" i "Drinka Pavlović", koje je Frikom ugostio na svom štandu uručivši im zabavne poklone.

Nakon uživanja u Angry Birds sladoledu zabava ne prestaje, jer se u omotnom papiru sladoleda nalazi sličica ili lentikular sa jedinstvenim kodom uz pomoć kog se pokreće Frikom Angry Birds online igrica na www.frikom.com.

Sakupljajte sličice i lentikulare u Frikom Angry Birds album sa sa sličicama koji možete dobiti besplatno na Frikom prodajnim mestima i u okviru Frikom Angry Birds karavana.

Karavan će ove godine doneti zabavu na glavne trgove širom Srbije, pa će deca iz Beograda, Niša, Novog Sada, Subotice, Čačka, Kragujevca, Smedereva i Šapca imati priliku da se druže, učestvuju u različitim takmičenjima i radionicama. Uz najbolji sladoled, interesantne igre i još interesantnije nagrade, najzabavnije Frikom leto može da počne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA