VREME IZ SATA U SAT: Ovde UŽIVO proverite da li će i kod vas padati kiša!

Na sajtu accuweather.com možete pratiti prognozu vremena za sve veće gradove Srbije iz sata u sat i videti da li vas očekuje sunčano vreme ili će ipak padati kiša

  • 11

Kako su meteorolozi za danas najavili kišovito vreme u većem delu Srbije, mnoge je jutarnje sunce obradovalo i iznenadilo.

Međutim, nemojte se radovati prerano, jer će prema predviđanjima meteorologa, kiše ipak biti. Ono što je dobra stvar je to što joj danas možete i doskočiti. Naime, na sajtu accuweather.com, možete pratiti kakvo se vreme očekuje u vašem gradu iz sata u sat.

Primera radi, najveće šanse za kišu u Beogradu su u popodnevnim satima, tačnije posle 15 sati. Tada će se verovatnoća da će pasti kiša povećati na 62 odsto. Najmanje šanse da će pasti kiša su od 11 do 14 sati, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 21 stepena. 

Isto tako, možete ukucati ime svog, ili najbližeg grada u Srbiji i proveriti do koliko sati možete bezbedno da uživate u roštiljanju u prirodi, bez opasnosti da pokisnete. Identična prognoza postoji i za Niš, Kragujevac, Suboticu, Užice, Zaječar, Niš, Vranje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko bitan

    1. maj 2014 | 11:01

    Nismo znali dok nam niste rekli? Da nema još negde da se pogleda il ćete to da objavite za koji mesec?

  • Skituljko

    1. maj 2014 | 15:01

    Accuweather i weather2umbrella nema boljih,svaka cast i jednima i drugima na vremenskim podacima.RHMZ bi mogao malo da uci od njih.

  • Skočko

    1. maj 2014 | 14:38

    Ona naša dva brata meterologa su najbolji. Jedan kaže da će padati kiša a drugi kaže da neće i zanimljivo uvek je jedan u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA