RUSLANA: Obama, odbrani nas od Putina

- Evo moje molbe Americi: gospodine predsedniče Obama, reči ne mogu da zaustave tenkove. Rat može da bude zaustavljen samo odlučnom akcijom. Budite lider, okončajte rat, pomozite Ukrajini i očuvajte slobodu - rekla je pevačica na prijemu u Vašingtonu pred 800 zvanica

  • 85

Ukrajinska pop zvezda Ruslana, pobednica Evrovizije i aktivistkinja proevropske Ukrajine, zatražila je u Vašingtonu pomoć SAD i pozvala predsednika Baraka Obamu da pokaže "hrabrost" i zaustavi ruske akcije u njenoj zemlji.

- Građani sveta, molim za pomoć... (ruski predsednik Vladimir) Putin predstavlja izazov za sve nas - rekla je Ruslana na prijemu u Vašingtonu pred 800 zvanica, među kojima su bili i ministar odbrane SAD Čak Hejgel, predsednik Evropske komisije Žose Manuel Baroso, i drugi državni zvaničnici i zvačnici NATO.

"Evo moje molbe Americi: gospodine predsedniče Obama, reči ne mogu da zaustave tenkove. Rat može da bude zaustavljen samo odlučnom akcijom. Budite lider, okončajte rat, pomozite Ukrajini i očuvajte slobodu", rekla je pevačica, burno pozdravljena aplauzima.

"To nije pitanje sankcija ili oružja, već je pitanje hrabrosti. Ameriko, budi hrabra", rekla je ona i dodala da će onda "Evropa i ostatak sveta slediti" isti put."

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    1. maj 2014 | 19:14

    Drži taj mikrofon i mani se politike,prizivas rat kao da će Ukrajina time dobiti nešto...

  • Zvezdan

    1. maj 2014 | 20:31

    Bolje ti je da pevas nego da sviras ku..u!

  • Valter

    1. maj 2014 | 19:05

    E bas si nasla crkvu u kojoj ceš da se molis. Jbt. Obama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA