Dobio metak u glavu jer je branio oca od zelenaša!

"Ćale, nemoj da ideš, ubiće te", nagovarao je svog oca Sašu pokojni Kristijan Jovanović (20). Otac ga nije poslušao. Zelenaš sa kojim se sastao prvo je tukao pesnicama oca, a kada je ovaj pao na zemlju, izvadio je pištolj i Kristijanu pucao u glavu

  • 9

Kristijan Jovanović (20) iz Paraćina koji je život izgubio u sukobu dve romske grupe u Ćupriji, prema novim saznanjima stradao je jer je svog oca branio od zelenaša.

"Ćale, nemoj da ideš, ubiće te", nagovarao je svog oca Sašu pokojni Kristijan, piše "Blic". Otac je bio neumoljiv. Hteo je da se za sva vremena razračuna sa zelenašima. Nažalost, izgubio je sina koji je u tom sukobu stao na njegovu stranu.

Rođaci i prijatelji porodice pokojnog mladića okupili su se u njihovoj kući ne bi li ih ikako utešili.

- Jedan mušakarac pozvao je Sašu da se vide na Slaviji i razgovaraju o dugu. On je otišao, ali nije bilo razgovora, već ga je zelenaš tukao pesnicama sve dok ovaj nije pao na zemlju. Zelenaš je izvadio pištolj i pucao u glavu Kristijanu. Kada je video šta je uradio, napadač je bacio pištolj i pobegao - kažu rođaci za "Blic" i dodaju kako je napadač nedavno tukao i Kristijanovog brata Srđana.

Kristijanovi drugovi kažu da je bio dobar mladić, nije se svađao, niti zamerao drugima, pohađao je školu i sa svima je bio dobar. Voleo je sport i igrao je fudbal. Za dvadeset dana trebalo je da maturira.

Podsećamo, policija je nešto ranije, uhapsila čoveka za koga se veruje da je osumnjičenom pomogao da pobegne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sram te bilo na komentaru, stoko

    5. maj 2014 | 02:30

    Kakve veze ovo ima sa nacionalnošću, verom, bojom kože??? Za mene je je ovde krivo samo đubre koje je mladiću pucalo u glavu i nadam se da će ga uhapsiti i da neće puno brinuti o njegovom zdravlju u zatvoru.

  • Александар Џунић

    5. maj 2014 | 07:02

    Smrtna kazna, pod hitno!

  • Petar

    5. maj 2014 | 03:23

    Smrtnu kaznu pod hitno vratiti samo tako se ološu može stati na put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA