Sekirom ženi smrskao lobanju, pa sebi nožem rasparao stomak!

Sumnja se da je tragedija nastala kao posledica psihičkih problema Dragana Martinova. Prema izjavi njegovog sina, Dragan je pre više godina doživeo nesreću na poslu, nakon čega je postao nasilan i tukao svoju suprugu

  • 3

Dragan Martinov (54) ubio je svoju suprugu Angelinu Martinov (49) u porodičnoj kući u Ulici Vojvode Mišića, u Žablju. Policija pretpostavlja da je Dragan prošle noći sekirom usmrtio suprugu, i da se potom ubio nožem.

Rođak pokojnog bračnog para, koji je pronašao tela svojih rođaka u njihovoj kući, izjavio je da je Angelina ležala u spavaćoj sobi u svom krevetu, u pidžami, pa sumnja da ju je suprug ubio na spavanju.

- Draganova i Angelinina snaja me je juče zvala da zahedno odemo do njihove kuće jer niko ne otvara vrata. Kad smo ušli zatekli smo Dragana kako krvav leži u hodniku. Vene na rukama su mu bile presečene, a ceo stomak obliven krvlju. Približio sam se i video da mu je stomak iskasapljen - kaže njihov rođak za "Kurir" i dodaje da je Angelini bila polomljena lobanja i da joj se video joj mozak, a zidovi su bili isprskani krvlju.

Sumnja se da je tragedija nastala kao posledica psihičkih problema Dragana Martinova. Prema izjavi njihovog sina, Dragan je pre više godina doživeo nesreću na poslu, kada je na njega pao viljuškar, posle čega je dobio invalidsku penziju.

Nakon incidenta je postao nasilan, često se svađao i tukao svoju suprugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA