HIT OGLAS: Nudi 500 evra za info o lopovu kome će "ruke da skrati" jer mu je ukrao radio!

- Ukraden mi je radio "Alpina bluetooth usb". Ako je nekom ponuđen častim 500 evra samo da saznam ko je to uradio, da mu ruke skratim - navodi Požarevljanin, ojađeni vlasnik automobila marke "BMW"

  • 23

Jedan Požarevljanin postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući oglasu u kojem je ponudio čak 500 evra kao nagradu onom ko mu javi informaciju o lopovu koji mu je ukrao kasetofon iz automobila! Inače, tržišna cena kasetofona je oko 100 evra!

Njemu su pre oko mesec dana za sada nepoznati lopovi pokušali da ukradu automobil, ali nisu u tome uspeli, pa su mu uzeli samo kasetofon "Alpina bluetooth usb". On sada želi da preko oglasa pronađe lopova.

- Zamolio bih sve prijatelje iz Požarevca da mi jave na broj. Ukraden mi je radio "Alpina bluetooth usb", ako im je ponuđen častim 500 evra samo da saznam ko je to uradio, da mu ruke skratim - navodi ojađeni vlasnik automobila marke "BMW".

Ova ponuda je izašla u sklopu oglasa preko koga on prodaje automobil na jednom od najpopularnijih internet portala za prodaju polovnih vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Širom zatvorenih očiju

    5. maj 2014 | 22:13

    Au, bas je popi*deo....bice belaja :)

  • Mrxi

    5. maj 2014 | 23:19

    Ne ruke da mu skratis, nego glavu. Ovo sto se u Srbiji radi to vise nije normalno. Sve lopove treba pobiti!!!

  • Kosta Pećanac

    5. maj 2014 | 22:16

    I ruke i noge kralju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA