Marko Mišković još tri meseca bez pasoša!

Sud je odbio žalbu njegovog branioca i potvrdio rešenje Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu od 31. marta kojim mu je produžena za najviše tri meseca mera zabrane napuštanja boravišta uz privremeno oduzimanje putne isprave

  • 4

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odlučio da se sinu vlasniku "Delta holdinga" Marku Miškoviću za još tri meseca produži mera oduzimanja pasoša i napuštanja boravišta, čime mu je onemogućeno da putuje u inostranstvo bez posebnog odobrenja suda.

Tom odlukom sud je odbio žalbu njegovog branioca i potvrdio rešenje Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu od 31. marta kojim mu je produžena za najviše tri meseca mera zabrane napuštanja boravišta uz privremeno oduzimanje putne isprave, rekla je Tanjugu portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Marku Miškoviću je 7. oktobra prošle godine ukinut kućni pritvor uz jemstvo hipotekom na lokal vrenosti 3,2 miliona evra, ali mu je privremeno oduzet pasoš i određena mera zabrane napuštanja boravišta, uz obavezu javljanja Policijskoj upravi za grad Beograd, svakog prvog radnog dana u mesecu.

Njegovom ocu, Miroslavu Miškoviću su određene iste mere pošto mu je ukinut pritvor za 12 miliona evra položenog jemstva u gotovini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA