UZNEMIRUJUĆE SCENE: Ukrajinski vojnici bacaju leševe s tenkova! (FOTO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak, koji je morao da bude skinut s kanala zbog preteranog nasilja i nemilih scena. Na njemu se vidi kako Kijevska nacionalna garda hladnokrvno "slaže" i baca mrtva tela jedna preko drugih

  • 25

Ekslacija sukoba u istočnoj Ukrajini dovela je do brojnih nedužnih žrtava koje su izgubili živote u sukobima. Na jednom video-snimku koji je osvanuo na internetu prikazana je Kijevska nacionalna garda koja baca leševe iz tenka na zemlju u Kramatorsku.

Uznemirujući video je skinut sa svih društvenih mreža zbog nasilnog sadržaja, upravo zbog ovoga nije više moguće pronaći snimak koji pokazuje hladnokrvnost vojnika koji bacaju tela jedna preko drugih.

Naime, njih nekoliko je stajalo na tenku iz kog su vadili tela i bacali ih pored vozila. Ostatak vojnika je stajao pored i gledao ove prizore i leševe još neidentifikovanih ljudi.

Da podsetimo, Kramatorsk je jedan od gradova u istočnoj Ukrajini u kojem se vode žestoke borbe između ukrajinskih snaga i proruskih aktivista. Ukrajinska bezbednosna služba je juče saopštila da njene snage kontrolišu većinu grada, osim centra, gde militanti drže zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova, bezbednosne službe i druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nessa

    6. maj 2014 | 15:58

    bravo za vas sto ste mi objavili link

  • DD

    6. maj 2014 | 16:00

    ZAPAD SA SAD NA ČELU UZ POMOĆ KIJEVSKE FAŠISTIČKE HUNTE ČINI ZLOČINE. SUMRAK CIVILIZACIJE.

  • xy

    6. maj 2014 | 16:11

    Strani plaćenici nemaju milosti, rade ono za šta su plaćeni! A ukrainci će imati kad da kukaju, kao i libija, kao i irak, pa kao i srbija na kraju krajeva jer i nas je ta ista demokratija "usrećila" da se nećemo oporaviti ni za 100 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA