Devojku udario voz, nije ga čula zbog slušalica u ušima!

Šesnaestogodišnja Nevena Antonijević iz Leskovca koristila je odsustvo ograde da bi prelazila preko šina na nedozvoljenom mestu

  • 7

Šesnaestogodišnja Nevena Antonijević iz Leskovca zbrinuta je na niškoj Neurohirurškoj klinici zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Kako saznajemo, devojku koja je pošla u školu, udario je voz čiju sirenu nije čula jer je u ušima imala slušalice.

Nevena je učenica Škole za tekstil i dizajn koja se nalazi pored pruge Beograd-Skoplje, a kao i mnogi njeni školski drugovi, koristila je odsustvo ograde da bi prelazila preko šina na nedozvoljenom mestu.

Nebojša Stojanović, direktor Neurohirurške klinike saopštio je da je devojke zadobila tešku povredu - prelom lobanje, da je svesna i da trenutno nije životno ugrožena.

Vesti o njenom zdravstvenom stanju sa nestrpljenjem su iščekivali njena majka, hraniteljka i radnici Centra za socijalni rad.

- Sveti Đorđe, spasi moju Nevenu - jaukala je juče pred vratima intenzivne nege Neuroširurške klinike Gordana Antonijević, majka devojke koju je udario voz.

- Ona je moje prvo dete. Želela sam joj najbolje, zato sam i pristala da boravi u hraniteljskoj porodici. Sinoć me je zvala telefonom, tražila je da joj uplatim kredit za telefon. Odmah sam poslala sinčića da to uradi - vajkala se Gordana.

Kako kaže, za vest o nesreći je saznala od ljudi iz Centra za socijalni rad.

- Čim sam ih videla pred vratima, znala sam da se nešto desilo. Samo da ozdravi, tražiću da mi je vrate, da ja brinem o njoj - kazala je zabrinuta majka.

Verica Stevanović, Nevenina hraniteljka, kaže da ne zna kako je došlo do nesreće.

- Oko devet sati ujutro otišla je u školu. Radnici Centra za socijalni rad su me obavestili da je udario voz - rekla je Stevanovićeva.

Boban Ilić, direktor Centra za socijalni rad izrazio je žaljenje zbog ovog događaja, ali je naglasio da njihove odgovornosti nema jer je reč o saobraćajnoj nesreći.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    6. maj 2014 | 16:53

    Koliko treba jako slusati muziku da ne cujes sirenu voza ispred tebe? Ne znam koga treba kriviti, da li roditelje, da li nju ili sistem obrazovanja koji ne uci decu osnovnim pravilima ponasanja u saobracaju i u zivotu uopste.

  • Marrina

    6. maj 2014 | 17:46

    J*bale vas slusalice

  • vbc

    6. maj 2014 | 18:23

    U zadnja dva meseca jedno 10 istih slučajeva... Ljudska glupost nema granica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA