Obećavao im karijeru manekenki, zaključao ih u kuću i silovao godinama

Devojke iz Evrope i Azije, starosti između 19 i 24 godine, činile su mali, privatni harem iranskog prevaranta koji se predstavljao kao direktor naftne kompanije koji će ih progurati u modnu industriju

  • 8

Šoja S. (50), prevarant iz Irana, nasamario je deset naivnih devojaka, zaslepljenih snom da postanu modeli, predstavljajući se kao bogati naftni tajkun sa zavidnom listom kontakata u modnoj industriji.

U svom luksuznom dvoru u Španiji živeo je tri godine sa deset prevarenih devojaka, koje su čekale da im njihov poslovni partner i ljubavnik obezbedi mesto na modnim pistama.

Umesto posla neke od njih su dobile dete, pa je u dvoru pored devojaka živelo i sedmoro potomaka "direktora naftne kompanije".

Devojke iz Evrope i Azije, starosti između 19 i 24 godine, činile su mali, privatni harem i dok su shvatile da su obmanjivane, već je bilo kasno da odu. Bile su fizički i psihički zlostavljane.

Uvek su bile pod kontrolom i živele sa pretnjom da će biti povređene ukoliko mu prećute bilo koji detalj iz svakodnevnog života ili ako ne pristanu na seksualne odnose sa njim.

Prva devojka koja se usudila da se suprotstavi, tužila ga je zbog primoravanja njene porodice da plati 6.500 evra za smeštaj u njegovoj vili, prilikom posete.

Tek kasnije su ostale devojke skupile hrabrost i tužile ga za zlostavljanje i teror. Šoja S. se na sudu branio izjavom da su devojke zaposlene u njegovoj kompaniji.

Devojke iz Nemačke, Litvanije, Kazahstana, Danske, Mongolije, Rusije i Turkmenistana napustile su kuću. Samo jedna je otišla iz zemlje, dok ostale žive u skloništima.,

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    7. maj 2014 | 17:09

    Koliko glupa moras da budes da poverujes u to?

  • Horus

    7. maj 2014 | 17:42

    Devojke, tezi put je najcesce onaj pravi. Zivot nije bajka!

  • JA

    7. maj 2014 | 17:23

    Cest slucaj. Ko im je kriv kad su tako glupe i naivne. Podsecaju me na onu hrvaticu kojoj je bila obecana putovnica za Milano...lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA