ITALIJA U STRAHU: Monstrum iz Firence ponovo ubija?

Najozloglašeniji serijski ubica koji je bio poznat po monstruoznim zločinima nikad nije pronađen. Nakon nedavnog ubistva policija sumnja da je on ponovo počeo da hara Italijom

  • 8

Italija je ponovo u strahu jer policija sumnja da se serijski ubica, nazvan “monstrum iz Firence”, posle niza godina ponovo aktivirao i da je ubio još jednu ženu.

Telo 26-godišnje Andree Kristine Zamir pronađeno je pored puta malo van Firence. Bila je gola, samo u čarapama i patikama, ruku raširenih i zavezanih lepljivom trakom za barijeru uz put, kao da je razapeta. Njena odeća i torbica pronađeni su kilometar dalje. Novčanik je bio netaknut.

Andrea je jedna u nizu prostitutki koje su ubijene i zavezane na području Firence u proteklih nekoliko godina.

Iako se Andreino ubistvo još ne klasifikuje kao deo pohoda serijskog ubice, policija smatra kako tu opciju ne treba isključiti.

Naime, ubica je koristio istu lepljivu traku kao i na najmanje još dve ubijene i mučene prostitutke koje su pronađeno nedaleko od mesta Andreinog ubistva. Inspektori kažu da je i Andrea napastovana “nečim”, ali još ne znaju tačno šta je ubica upotrebio.

Njen slučaj je specifičan zato što je telo pronađeno na području na kojem je između 1968. i 1985. godine ubijao najzloglasniji italijanski serijski ubica, “monstrum iz Firence”.

Misterija tog serijskog ubice nikada nije rešena. Ubijeno je 16 osoba u osam dvostrukih ubistva. Radilo se mahom o ljubavnim parovima koji su razmenjivali nežnosti u automobilima.

Svi osim jedne žrtve unakaženi su nakon ubistva. Ovaj serijski ubica je jednu ženu izbo 97 puta po grudima i polnom organu da bi je kasnije napastovao granom vinove loze.

Mnogim ženskim žrtvama odrezao je grudi i polne organe i odneo ih sa sobom.

Tokom godina, nekoliko osoba je uhapšeno i osuđeno za ova ubistva, ali svaki put su bili pušteni, jer su se nova ubistva ponavljala dok su oni bili u zatvoru.

(Telegraf.rs / Srna)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA