OČAJNA: Majka s četvrtog sprata bacila decu kroz prozor da bi ih spasila! (FOTO) (VIDEO)

Na video-snimku se može videti trenutak ispunjen dramom, kada je majka bila primorana da baci svoje dvoje dece kroz prozor četvrtog sprata nakon što je njihovu zgradu zahvatio požar

  • 3

Mila Aksakova (36) iz Rusije snimljena je u trenutku kako, dok se požar širio njihovom zgradom, baca svoju decu kroz prozor četvrtog sprata, ne bi li ih spasla.

Ona je to učinila da bi svoje devojčice, Vanju (4) i Nataliju (13), spasila od sigurne smrti. Video-snimak zabeležen je s ulice preko puta njihove zgrade i prikazuje decu kako doslovno lete kroz prozor, i komšije kako ih hvataju čaršavima.

Spasavanje je bilo uspešno i obe devojčice su preživele. Komšije u selu Energetik, u ruskoj provinciji Baskortostan, gledali su kako devojčice skaču sa prozora pošto su svi izlazi bili zahvaćeni vatrom.

Očajna majka se bojala da čaršavi neće izdržati njenu težinu, pa nije skočila kroz prozor. Ostala je u stanu, nadajući se da će vatrogasci doći na vreme, pre nego što je dim uguši.

Vatrogasci su uspeli da je spasu, a istovremeno je iz zgrade evakuisano 140 stanovnika.

- Požar je buknuo u prizemlju gde je živela žena u kolicima. Još uvek nismo sigurni što je uzrok i još uvek istražujemo. Problem je bio taj što je porodica požar zapazila prekasno, pa nisu mogli da pobegnu kroz ulazna vrata, što je značilo da je njihov jedini izlaz bio prozor. Dim je ispunio hodnike, a majka je odlučila da spasi svoju decu pre nego što bude kasno - kazao je portparol vatrogasne službe Damian Bulgakov (43).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA