ZBOG DILA SA MAFIJOM: Uhapšen Berluskonijev ministar u Rimu

Berluskoni je izjavio da ga je veoma pogodilo hapšenje Skajole, koji je 2010. godine podneo ostavku na mesto ministra industrije zbog optužbi da je platio ispod tržišne cene luksuzan stan s pogledom na Koloseum u Rimu

  • 0

Bivši ministar u vladi Silvija Berluskonija, Klaudio Skajola, uhapšen je pod optužbom da je pomogao italijanskom biznismenu Amedeu Mataćeni, koji je osuđen zbog mafijaškog udruživanja, saopštili su danas tužioci.

Mataćena, koji je bio poslanik iz redova Berluskonijeve partije, pobegao je iz Italije da bi izbegao petogodišnju zatvorsku kaznu, koju mu je sud konačno presudio prošle godine. Skajola je uhapšen danas u luksuznom hotelu u Rimu.

Berluskoni je izjavio da ga je veoma pogodilo hapšenje Skajole, koji je 2010. godine podneo ostavku na mesto ministra industrije zbog optužbi da je platio ispod tržišne cene luksuzan stan s pogledom na Koloseum u Rimu. Kasnije je oslobođen optužbi za malverzacije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA