Ministarka Mihajlović banula u inspekciju, zatekla prazno gradilište! (FOTO)

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je na gradilištu deonice budućeg auto-puta prema Crnoj Gori od Uba do Lajkovca zatekla svega nekoliko radnika i mašina i konstatovala da se ne radi onako kako bi trebalo

  • 32

Potpredsednica Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je u nenajavljenoj kontroli radova na deonici budućeg auto-puta prema Crnoj Gori od Uba do Lajkovca zatekla gotovo prazno gradilište.

Mihajlović je na gradilištu zatekla svega nekoliko radnika i mašina izvođača građevinskog preduzeća "Putevi Užice" i "Planum". Ona je u razgovoru sa predstavnicima stručnog nadzora i izvođača radova konstatovala da kapaciteti nisu angažovani i da se ne radi onako kako bi trebalo.

Potpredsedniica Vlade ih je upozorila da se gradnja finansira iz budžeta Srbije i da svaki građanin ove zemlje plaća za tu deonicu dugu svega 12,5 kilometara, da se deonica gradi već više od tri godine, od 2010, i da još ne može da se završi.

Mihajlović je poručila da će ona i resorno ministarstvo dati sve sa svoje strane da se pomogne realizacija projekata i da se prevaziđu problemi. Ona je takođe primetila da radnici nemaju šlemove, niti drugu opremu predviđenu merama bezbednosti na radu i najavila da će građevinska inspekcija to strogo kontrolisati širom Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA