DA LI JE OVO NAJSKUPLJI STAN U SFRJ? Pogledajte dupleks u Tivtu od 7 miliona evra! (FOTO)

Superluksuzni dupleks površine 603 kvadrata nalazi se u srcu elitnog nautičko-turističkog naselja Porto Montenegro. Za kupovinu ovog stana zainteresovan je jedan arpaski šeik

  • 14

Ultraluksuzni dupleks apartman na poslednjem spratu novog kondo-hotela Regent Porto Montenegro, u Tivtu, ukupne površine 603 kvadrata, košta sedam miliona evra.

Hotel Regent biće otvoren u avgustu, a podgoričke "Vijesti" pišu da je jedan arapski šeik zainteresovan da kupi taj ultraluksuzni stan i u pregovorima je sa menadžmentom Porto Montenegra i tajvanskog Regenta.

Međutim, problem je što je ovaj potencijalni kupac spreman da plati najviše šest miliona evra, piše list.

Prodavci još razmišljaju da li da prihvate tu ponudu za stan koji je nedavno u svom opširnom članku o Boki Kotorskoj, pominjao čak i ugledni londonski Fajnenšl Tajms.

Imovinu nekadašnjeg vojnog brodogradilišta Arsenal, na kome nastaje marina i naselje Porto Montenegro, Vlada Crne Gore je kanadskom biznismenu Piteru Manku prodala za ugovorenu kupoprodajnu cenu od 3,26 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA