Satarom ubio ženu kojoj je izdavao lokal, pa pucao sebi u glavu! (FOTO)

Ubistvo i samoubistvo odigrali su se u toaletu kraj prodavnice u kojoj je radila žrtva Snežana Mirović. Leševe je pronašao Snežanin sin od 13 godina

  • 9

Radonja M. (61) iz sela Grivac kod Knića ubio je jutros satarom Snežanu Mirović (34) iz istog sela, a onda kraj njenog tela lovačkom puškom presudio sebi. Ubijena je sa mužem od Radonje iznajmljivala lokal za prodavnicu. Ubistvo i samoubistvo odigrali su se u toaletu kraj prodavnice u kojoj je Snežana radila. Leševe je pronašao Snežanin sin od 13 godina.

Motiv zločina još nije jasan, meštani kažu da su u pitanju dve poštene familije, da niko nikome nije dugovao, ali da sumnjaju da je Radonjin zločin- iz strasti, više godina voleo je Snežanu.

Niko u istrazi ne usuđuje se da pre obdukcije polemiše o događaju. Pouzdano je samo to da su pronađena dva tela u toaletu od oko šest kvadratnih metara, koji je zidom naslonjen na prodavnicu sa spoljne srane.

- Muškarac je pronađen sa povredama glave od vatrenog oružja, lovačke puške. Žena je ubijena satarom i ima povrede na temenu glave i slabinskom delu leđa. Tek će obdukcija pokazati koliko je povreda bilo, a istraga tačan sled događaja - kažu sagovornici Telegrafa iz istrage.

Komšije iz okoline čule su posle 11 sati iz pravca prodavnice zvuk nalik daskama koje su pale. Oni pretpostavljaju da su vrata toaleta tokom pucnjave bila zatvorena pa se pucanj nije čuo.

Jedan od rođaka rekao je da je razgovarao sa komšijama, ali i sa majkom ubijene i njenim mužem i uspeo da sklopi sled događaja.

- Snežana je na posao u prodavnicu stigla u devet sati. Radonja je već bio ispred prodavnice, a njegov kamion za skupljanje mleka bio je parkiran. Uskoro je došao još jedan komšija, svi su popričali i on je otišao. Radonja je ostao. Bio je dobre volje, šalio se. Oko 10.30 je Snežanu pozvala telefonom majka i popričale su na kratko. Posle 11 sati pozvao je muž Vladan, ali se ona nije javljala. Pozvao je odmah i Radonju, koji je često sedeo ispred prodavnice. Ni on se nije javio. Vladan je nešto kasnije sa sinom koji ide u šesti razred krenuo traktorom da kupi gorivo - kaže rođak familije.

Otac i dete zaustavili su se ispred prodavnice i ušli. Bila je prazna. Dečak je obišao zgradu i pošao ka toaletu. Tamo je našao mrtvu majku i Radonju i kukajući na sav glas počeo da doziva oca.

Okupljajući se oko seoske prodavnice kraj druma komšije kažu da je Radonja bio dobar čovek, imućan, miran, da nije bio prznica. Radio je kao mlekadžija, skupljao i prevozio mleko od meštana. Nikada se nije ženio. Šapuće se da je voleo Snežanu, 27 godina mlađu od njega.

Meštani tvrde da je Radonja u poslednje vreme pretio Mirovićima da će im otkazati zakup lokala, drugi tvrde da je Snežana htela da otkaže zakup. Radonjin brat Adam briše suze i na svako putanje odgovara "šta mu bi", "ne znam šta mu se desilo".

Snežana je za sobom ostavila muža Vladana, maloletnog sina od 13 godina i dve ćerke srednjoškolke. Devojčice su juče bile na ekskurziji u Makedoniji.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA