BRUKA: Džejmiju Oliveru inspekcija zatvorila mesaru zbog mišjeg izmeta u mesu!

Inspekcija je otkrila buđ na mesu koje je visilo u hladnjaku u podrumu, da su kuhinjski aparati prljavi, kao i da je većoj količini mesa istekao je rok trajanja

  • 13

Britanski inspektori zatvorili su mesaru popularnog kuvara Džejmija Olivera jer su u standardnoj proveri pronašli tragove mišjeg izmeta u samom mesu.

Oliver, koji kroz svoju kuhinju reklamira zdrav način života, se našao na udaru kritika zbog svoje mesare "Barbakoa", koja snabdeva najelitnije restorane u Britaniji, a koju je sanitarna inspekcija morala da zatvori, prenosi britanski Telegraf.

Inspekcija je otkrila buđ na mesu koje je visilo u hladnjaku u podrumu, da su kuhinjski aparati prljavi, kao i da je većoj količini mesa istekao je rok trajanja.

Inspektori su takođe zatekli prljave frižidere i osoblje, kao i više komada mesa koji nisu bili u predviđenom pakovanju. U jednom slučaju otkriveno je da su pileće grudi  posle isteka roka, samo ponovo vakumirane i obeležene novim datumom upotrebe.

Džejmi Oliver se ubrzo nakon zatvaranja obratio javnosti, te je izjavio kako su dobrovoljno zatvorili mesaru i da rade na poboljšanju uslova kako bi je što pre mogli ponovo otvoriti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA